Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
mehmet_boLturk
mehmet_boLturk

SEN....

Yorum

SEN....

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1256

Okunma

SEN....



Suskulnluğum sensiz geçen günlerde çökerdi üzerime
Bu suskunluk bile sensizlikte yeterdi ölümüme
Bir zamanlar sensizken olmaz diyordum
Nerden bilebilirdim ki bir ömür sensizliğe mahkum kalacağımı


Tahmin edemezdim ki beni birgün gözyaşlarımla bırakacağını
Aklımdan bile geçirmezken ben ayrılğının adını
Sense herşeyi hiç düşünmeden sildin
Tüm anıları da,aşkımızı yaktığın gibi tek bir kibrit ile bitirdin
Ve arkana bile bakmadan çekip öylece gittin




MEHMET BOLTÜRK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen.... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen.... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN.... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Üzümbugusu
Üzümbugusu, @uzumbugusu
24.3.2010 16:58:51
(( Yapmayın allah aşkına saygıdeğer şairim.Bu güzel bahar günlerinde kanla giydirmisiniz henüz tomurcuk olan gülleri.
Hemde eserinizi kan' da yok etmişsiniz. Okuyamadım.Hem satırların resim üzerinde kaybolmuşluğu yüzünden hemde
resmin gasvetinden ...
Güller kana boyanmasın ne olur.Ne yürek gülleriniz ne tabiattaki güzellikler..
Saygılarımla_______
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL