Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Dedesultan
Dedesultan

YAKARIŞ-1

Yorum

YAKARIŞ-1

( 4 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1120

Okunma

YAKARIŞ-1

Hasretim çoğaldı dağlara döndü
Koma beni gurbet elde efendim
Ayrılık süresi çağları buldu
Koma beni ıssız çölde efendim

Gövünü gövünü içim yanıyor
Onmaz yaralarım herdem kanıyor
Tellice sunamdan koku geliyor
Koma beni kuru dalda efendim

Temmuz bakışların sıcağna düştüm
Gül yüzlüm naçarım ocağna düştüm
Ektim ekinleri göceğne düştüm
Koma beni yarı yolda efendim

Dedesultan şirin sözlere geldim
Çeliği eriten gözlere geldim
Ateşin harında közlere geldlim
Koma beni soğuk külde efendim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Yakarış-1 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yakarış-1 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAKARIŞ-1 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL