Mucizeler aniden olan şeylerdir, istemekle çağırılmazlar; ama kendiliklerinden, genellikle de hiç olmayacak bir anda ve kendilerini en az bekleyen kişilere gelirler. (k. ann porter)
akturk_emin
akturk_emin

Usandım !

Yorum

Usandım !

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

1,0

Puan

1129

Okunma

Usandım !

Usandım !


Aldım kalemimi yazam derdimi
Kederleri yaza yaza usandım
Çok istedim birgün gezem yurdumu
Gurbet elde geze geze usandım
--
Ağladım da viran kullara döndüm
Yanıyordum amma yellerde söndüm
Yalanlar söyledin diline kandım
Gerçekleri seze seze usandım
--
Yarenim yok benim kederle doldum
Sandım ki öcümü kaderden aldım
Ağladım sızladım köşede kaldım
Göz yaşında yüze yüze usandım
--
Dua edemedim yaşım silerken
Kopuyor tellerim sazım çalarken
Eller muradını alıp gülerken
Dişim sıkıp eze eze usandım
--
Aldım sazım ele çalamam dostlar
Kederliyim bir gün gülemem dostlar
Âşık Taze Gülüm solarım dostlar
İpe zarım düze düze usandım


Emin Aktürk
17.03.2010



Sevgili dostlar bugüne kadar yazdığım bütün şiirlerin içerisinde beni tek anlatan dizelerden oluşan ’’ Usandım ’’ Şiirimi beğeneceğinizi umuyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

1.0

100% (1)

Usandım ! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Usandım ! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Usandım ! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL