Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
aslanlar
aslanlar

ÇANAKKALE KAHRAMANLARI

Yorum

ÇANAKKALE KAHRAMANLARI

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2210

Okunma

ÇANAKKALE KAHRAMANLARI

malım,mülküm
eşim,dostum
yarim demediniz,
hiç tereddütsüz
gidip can verdiniz
elimde bardağım,
çayımı rahat içiyorum,
çünkü siz şehit oldunuz
daha onbeşinde,onaltısında
kurşunlara yürüdünüz
helal edin hakkınızı
yapabildiğim tek şey bugün
bir elham,iki damla göz yaşı
ruhunuz şadolsun
çanakkale kahramanları...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çanakkale kahramanları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çanakkale kahramanları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇANAKKALE KAHRAMANLARI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
_a
_aşıkvehbi_, @-asikvehbi-
13.3.2010 15:05:33
doğukan bey,güzel şiirinizi kutlarım saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL