Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
elanur275
elanur275

Kırmızı Gül

Yorum

Kırmızı Gül

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1330

Okunma

Kırmızı Gül

Kırmızı Gül



Onca yeşilliklerin arasında seni gördüm ilk anda
Yaklaştım yabancı olduğum bir heyecanla
Baktım uzunca ışıldayan hayatına
Yaklaştım yabancı olduğum bir umutla

Dokunmak istedim titrek ellerimle
Hissetmek istedim hızla çarpan yüreğimle
İnanmak istedim çocukca bir hevesle
Sevmek istedim ağlayan kaderimle

İnandım, hissettim, sevdim ama dokunamadım
Yaklaştım bir çocuk heyecanıyla güneşine
Yaklaştım ışıldayan gözlerimle derinlerine
Yaklaştım umutlarımla zamansız gelen gülüşlerine
Dokundum ve hissetim...
Hissettim acımasız dikenini kısılan bir sesle


Sibel ÇİLEK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kırmızı gül Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kırmızı gül şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kırmızı Gül şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
türkmendağlı
türkmendağlı, @turkmendagli
9.3.2010 21:36:00
Mecazi anlam taşıyan sevgi dizeleri okuduk akıcı ve güzel şiirinizi kutluyorum.Yunus diyarından selamlar.
RABATLI
RABATLI, @rabatli
9.3.2010 20:34:08
Yaklaştım ışıldayan gözlerimle derinlerine


GÖNÜL DİZELERİNZİ KUTLARIM...RABATLI
DemAN
DemAN, @deman
9.3.2010 20:29:37
Kırmızı gül ve düşlem içinde bir çocuk ve güneşi yakalayabilmenin umuduyla hissedişle seviyordu....İlk bakışlar değil mi? bir mecnunun Leylaya esir eden esriklik.

Güzeldi ve hüzünde olsa kırmızı gül vardı.

Sevgilerimle
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL