Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ahmet Kalender
Ahmet Kalender

=OBBA=

Yorum

=OBBA=

( 3 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1367

Okunma

=OBBA=

Ben iki ağabeyimle yıllarca beraber çalıştım.Bizde kesinlikle büyüklerin dediği yalnışta olsa,küçüklerin itiraz hakkı yoktur.Ne derece doğru bilmiyorum.Hep küçük ağabeyimle ben çalıştım hesap büyük abimde döndü.Bize doğru dürüst para vermezdi.Bende bu şiiri O na yazmıştım. Büyük ağabeyimin ismi Osman fakat biz Obba deriz.Bu şiirden sonra hesaplarımızı ayırdı.

Hesabı ayıralım dedin
Paraları yine de yedin
Bir tek borç dahi ödemedin
Bumuydu ayırdığın hesap OBBA

Paraları cebe atarsın
Faturaları yatırmazsın
Bilmiyorum zarmı atarsın
Bumuydu ayırdığın hesap OBBA

Artık ben ev sahibi oldum
İyi kötü bir avrat aldım
İhtiyacım var sende gördün
Bumuydu ayırdığın hesap OBBO


Ahmet KALENDER


1999

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

=obba= Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz =obba= şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
=OBBA= şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sevgidamlalarim
sevgidamlalarim, @sevgidamlalarim
4.3.2010 21:33:50
5 puan verdi
aaa komik bir anlatım çok hoştu tebrikler sevgidamlalarımı bırakıyorum sevgiler...
_a
_aşıkvehbi_, @-asikvehbi-
3.3.2010 01:11:35
5 puan verdi
ahmet bey güzel şiirinizi kutlarım saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL