Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
bi
biryolcu33

Koca Yüreklere

Yorum

Koca Yüreklere

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

589

Okunma

Koca Yüreklere

Dost bildiklerim vardı ezelde
hani içtiğin su ayrı gitmeyen
Gama gark olduğunda
Senden bir beden

Sevda dediler
Hep zehir içtim
Kederi verdiler
tılsımlı bildim
Dermanın dediler
ölümüm içtim
Anlat gördüğümü sen de bir anlat

Aşkımı kalbime gömeceğim
Üzerine biraz ham toprak
Bak nasıl bir fidan yeşerteceğim
Göz yaşlarımla sulayarak

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Koca yüreklere Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Koca yüreklere şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Koca Yüreklere şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
26.2.2010 21:00:43
Beğeni:
0
Okunma:
589
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
SON ŞİİRLERİ
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL