Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
nafile
nafile

Paronoya

Yorum

Paronoya

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1100

Okunma

Paronoya

Paronoya


Nefes aldığın kadar yaşarsın hayatı
yada aldığın kadar ölür.

önemli olan nefes alabilmaktır
yaşamak yada ölmek için

bir yudum içkidir nefes
birazcık mutluluk
beyhudeye yolculuktur
bilinmezliğe


nefes almak basittir aslında
önemli olan alabilmektir
herşeye rağmen ..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Paronoya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Paronoya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Paronoya şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hicbitmez
hicbitmez, @hicbitmez
25.2.2010 20:45:39
5 puan verdi
nefes almak basittir aslında
önemli olan alabilmektir
herşeye rağmen ..

yasamak güzeldir evet herseye ragmen
nefes alindikca sükran duymali yaradana.
yüreginize saglik
selamlar
türkmendağlı
türkmendağlı, @turkmendagli
25.2.2010 20:09:01
Felsefe yapılan dizeler nefes tabiki hayatın devamı ve idamesi onun sayısını tespit eden ilahi kudret zamanı gelince ne bir fazla ne bir eksik son nefeside alır ve verirsin hayat denen bu yolculuk bitmiş olur bütün mesele onu hem bu dünya için hemde ahiret için yararlı kullanabilmektir şairi kutlarım.Yunus diyarından selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL