Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Mustafa AKYILDIZ
Mustafa AKYILDIZ

HASRETİN

Yorum

HASRETİN

( 2 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1408

Okunma

HASRETİN

HASRETİN



Aşkın kanunu kıskanmaksa eğer

Bak kalbimi sana verdim

Al işte ellerinde

Senden başkası yok ki yolumun üzerinde

Evet..

Evet sevdiceğim

Aşkın küçük sandalı götürecek bedenimizi ırak denizlere

Gökyüzü bir çarşaf gibi yayılacak üstümüze

Bak yine kollarımla kuşattım seni

Görüyorsun içimin nasıl titrediğini

Dilediğin sürece dilediğin anda

Azgın bir arzuyla okşayıp

Ve yine

kuşatacağım gül kokan pembe tenini



Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Hasretin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hasretin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HASRETİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
sevgidamlalarim
sevgidamlalarim, @sevgidamlalarim
21.2.2010 20:57:22
5 puan verdi
aa çok güzell resimlerde çok güzel tebrikler sevgidamlalarımı bırakıyorum sevgiler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL