Dokunmak hissetmektir Hissetmek var olmak demektir. Acı , tatlı ne varsa dokunmanın öznesidir Yaşamına dokunan yüreğin kendisidir Bir dokunuş gönülün en çok istediğidir.
c.d.
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Dokunmak hissetmektir Hissetmek var olmak demektir. Acı , tatlı ne dokunmanın öznesidir Yaşamına dokunan yüreğin kendisidir Bir dokunuş gönülün en çok istediğidir.
KUTLARIM EFENDİN AZ ÖZ VE NET ANLATIYOR HERŞEYİ SAYGILAR SELAMLAR...
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.