Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
AnarZalem
AnarZalem

Hakikatin Yurdunda Bir Şehir

Yorum

Hakikatin Yurdunda Bir Şehir

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1099

Okunma

Hakikatin Yurdunda Bir Şehir

hangi dağda;
sesine
durur
bir
gölgede
gider?

hakikat
dediğin
(susuzluk şehrinde)

kanmışlığı
ellerine
pay

kırılmazmı
güneş
sürülse
yurdundan?
gel!
sor...
ovasına
inmiş mi
tavaf etmez
yurdunda
bir
tek
nefes?

LaraAçanba



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir.






Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hakikatin yurdunda bir şehir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hakikatin yurdunda bir şehir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hakikatin Yurdunda Bir Şehir şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mavidünyam5367
mavidünyam5367, @mavidunyam5367
12.2.2010 03:34:19
gerçekden teşekkürlr
İhsan POLAT
İhsan POLAT, @ihsanpolat
12.2.2010 03:33:18
Doğrusu kastınızı tam anlaymadım ama imgeleriniz hoşuma gitti, tebrikler...aeo
RABATLI
RABATLI, @rabatli
11.2.2010 22:19:15

kırılmazmı
güneş
sürülse
yurdundan?
gel!
sor...
ovasına
inmiş mi
tavaf etmez
yurdunda
bir
tek
nefes?

YURT ÖZLEMİ ZOR GİBİ...ANLAMLI VE GÜZEL DİZELERDİ...YÜREĞE SAĞLIK...RABATLI
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL