Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Gülseren kuddar
Gülseren kuddar

GÜNAHSIZ

Yorum

GÜNAHSIZ

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1319

Okunma

GÜNAHSIZ

GÜNAHSIZ

Avuçlarımı teslim ettim sana
Sıcaklıklarını titreyerek,
Dokunuşlarını bırak usulca
Omuzuma dayansın
Yastık olsun başıma
Dertlerimi sil
Beni değil,
Bendeki beni sana verdim
Sendeki senle, dokun bana
Yalın olsun yalansız
Çıplak duygularla
Sarılsın parmaklarımız günahsız.
9-02-2009
İstanbul

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Günahsız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Günahsız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜNAHSIZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
YorgunAdamdın
YorgunAdamdın, @yorgunadamdin
9.2.2010 18:04:24
5 puan verdi
güzel ifadeleri yüreklere iliştiren dizeleri okudum
çok begendim
sevgi ile kalın
so
son_teneffus, @son-teneffus
9.2.2010 12:47:18
5 puan verdi
sevgilerin,sevdaların masum ve günahsız olduğunu böyle hoş ifade edebildiğiniz için sizi kutlarım.yüreğinize sağlık.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL