Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Ür
Ürgüplü

ARSIZ DİZELER

Yorum

ARSIZ DİZELER

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1226

Okunma

ARSIZ DİZELER

Neden hep gece yarısı
Ya da sabahın köründe,
Uykunun en tatlı yerinde gelir
İnsanın aklına en güzel dizeler?

En leziz meyveyi kaybetmiş gibi,
Uyandığında gelir insana;
Neydi lan, nasıldı bu söz derken!
Bir karabasan bu acemi şaire,
Gün boyu işkenceler eder,
Satır olup ortaya çıkana kadar
Benim sivri zeka, arsız dizeler...

07.08.2003,Ankara

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Arsız dizeler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Arsız dizeler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ARSIZ DİZELER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL