Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Asım kısbet
Asım kısbet

Dörtlük

Yorum

Dörtlük

( 3 kişi )

4

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

989

Okunma

Dörtlük




SEVGİ TOPRAKDA DEGİL,GÖNÜLLERDE OLUŞUR
KARŞILIKLI SU GİBİ,İÇTEN İÇE DOLUŞUR
ÖNCE LİSAN İÇİNDE,BAŞKA LİSAN TANIMAZ
KALPLERİN DİLİ OLAN BAKIŞLARLA KONUŞUR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Dörtlük Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dörtlük şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dörtlük şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kadiryeter
kadiryeter, @kadiryeter
29.1.2010 21:28:48
5 puan verdi

Sağolasın Usta... epey vakit oldu şiirini okumamıştım... İsmin, hâfızamda kaldı da uğradım.

Selâm ederim...

K.Y. kadiryeter
29.01.2010 Cumâ. TRABZON.
.edebiyatdefteri.com/siir/320836/dortluk.html
Asım kısbet
Dörtlük
serapatay
serapatay, @serapatay
29.1.2010 11:21:28
5 puan verdi
bir bakış bir bakışa neler söylermiş
bir bakış bir bakışı saatlerce ağlatırmış
bir bakış bir bakışı sımsıcak sarar sarmalarmış.güzel bir dörtlüktü arkadaşım selamlar.
nidam
nidam, @nidam
29.1.2010 11:21:22
5 puan verdi
dörtlük olmasına rağmen, kalpte taşınanın ne derece değerli olduğunu ifade etmişsiniz. saygılar efendim
Yaşanmamış Aşkların Şairi
Yaşanmamış Aşkların Şairi, @ya-anmam-ca-klar-nc-airi
29.1.2010 10:26:01
Sevgi, öylesine değerli bir sözcüktür ki, herşey sevgiyle başlar. Kendisini sevmeyen, başkalarını da sevemez. Kimseyi zorla sevemeyiz, aynı ölçüde hiç kimse sevilmez, ancak sevgisiz de kalmayalım. Şiirinizi beğeni ile okudum. Edebiyat Defteri sitesine yeni geldim. Siz değerli üstadları gördükçe mutlu oluyorum.

Sevgiyle kalınız.

Selam ve dua ile.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL