Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
SinanKARAKAŞ
SinanKARAKAŞ

Beğendin mi

Yorum

Beğendin mi

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1034

Okunma

Beğendin mi

Beğendin mi eserini,
Dolu vurmuş bağlar gibi,
Yüzümde kalan izlerin,
Sensizliğe ağlar gibi,


Hiç mi farkında değilsin,
Görmez misin ateşimi,
Canım dünyayı neylesin,
Kopardılar güneşimi,


Atar damarım kesildi,
Mümkün mü kabuk tutması,
Ağlarken sesim kısıldı,
Bu mu sevmenin sıtması,


Yüreğim senle beraber,
Hep seni yaşamaktayım,
Beklediğim bir tek haber,
Ben de senin farkındayım,


Gözyaşlarım alsın beni,
Alsında getirsin sana,
Sen olmadan bu bedeni,
Alsın götürsün mezara,

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Beğendin mi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beğendin mi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Beğendin mi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İhsan POLAT
İhsan POLAT, @ihsanpolat
26.1.2010 23:34:23


Bu güzel şiiri ve çok değerli şairini yürekten kutluyorum… Selam ve dua ile
ŞairAcemi
ŞairAcemi, @sairacemi
26.1.2010 19:32:59


MUHTEŞEM...
HARİKA.
TEBRİKLER.
TEŞEKKÜRLER.





Perihan Metin
Perihan Metin, @perihanmetingumus
26.1.2010 17:48:43
Şarkı tadında çok güzeldi Sinan Bey, yüreğinize sağlık, sevgiyle kalın.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL