Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ni
NilüferTunç

MUTLULUK

Yorum

MUTLULUK

( 1 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1128

Okunma

MUTLULUK

Denizin üzerinde konuk
Kuşlardan bir ada
Mutluluk…
Bitmek için başlayan...
Fena esinti
Hüzünlü yağmur
Talihsiz bir başka kuşla
Bitişini bekleyen...

Bu yüzden mutluluk
Hep buruk…

13.12.2008

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Mutluluk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mutluluk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MUTLULUK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
UNALAN
UNALAN, @unalan
19.1.2010 22:48:38
Yüreğinize sağlık şairim,sevgi ile..
necirvan-1
necirvan-1, @necirvan-1
19.1.2010 22:31:15
5 puan verdi
mutluluklar buruk olmasın arkadaşım.
gülümsemeler ağız dolusu olsun....
yüreğine sağlık. güzeldi....
sevgiyle....
kova270167
kova270167, @kova270167
19.1.2010 19:45:12
kutlarım güzel şiirinizi.saygılarımla.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
19.1.2010 17:31:43
Beğeni:
0
Okunma:
1128
Yorum:
3
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL