Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
abdullahmehmed
abdullahmehmed

Erimek istedim

Yorum

Erimek istedim

( 1 kişi )

4

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1341

Okunma

Erimek istedim

Bu gece bir başka yalnızlık,
Bir başka sensizlik çöktü üstüme,
Konuşmak istedim seninle,
Bölüşmek istedim seninle,
Erimek istedim bir kabın içinde seninle.
İkimizin rahatlıkla sığabileceği o kabın içinde
Tek başıma, sağa sola çarpa çarpa çırpındım durdum.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Erimek istedim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Erimek istedim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Erimek istedim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
arnavut kızı
arnavut kızı, @arnavutkizi
2.2.2010 02:22:35
5 puan verdi
çok hoş güzel dizelerdi , yüreğinize sağlık..sevgiyle kalın....
_a
_aşıkvehbi_, @-asikvehbi-
25.1.2010 23:39:27
güzel bir şiir tebrikler saygılarımla
leydican
leydican, @leydican
19.1.2010 19:11:53
erimek isterdim karla kaplı sokaklarda
erimek seninle sokak mazgallarına dökülmek
ulaşmak kanallardan denize ve sonsuzluğa

tebrikler
orhankiyak
orhankiyak, @orhankiyak
19.1.2010 02:26:28
Güzel dizeler,tebrikler.
Sevginiz yalnız kalmasın dileğimle...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL