Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ŞoZi
ŞoZi

Saçları uzun dalgalı, güzel kız

Yorum

Saçları uzun dalgalı, güzel kız

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

3578

Okunma

Saçları uzun dalgalı, güzel kız

bak ben geldim gene
eski anıları yad etmeye
saçları uzun dalgalı güzel kızdan selam getirdim
verdiği sırları bıraktıgı umutları vermemek üzre almaya geldim
hani geceleri oturup seçtiğimiz parlak yıldızlar vardıya
onlar söndü artık iade etmeye geldim
ben elçi misali üzgünüm zeval olmaz
yaşanılan bu kadere lanet okumaya geldim
bak ben geldim gene
geceleri yaptıgımız kacamakların cezasını cekmeye
Şimdi sessizce haykırmaya
yaşanılan güzel günlere çizgi çekmeye
sebep olanlara beddua etmeye geldim
Bak ben geldim gene
Sacları uzun dalgalı güzel kızın
SEvdasını çığırmaya
Mahlukatı sagır etmeye geldim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Saçları uzun dalgalı, güzel kız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Saçları uzun dalgalı, güzel kız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Saçları uzun dalgalı, güzel kız şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
coolcrazyfreemad
coolcrazyfreemad, @coolcrazyfreemad
16.1.2010 18:13:38
hoş geldin...
teşekkürler emeğine yüreğine sağlık kalemin daim olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL