Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
şi
şiir güzeli !

SEN

Yorum

SEN

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

778

Okunma

SEN

SEN
Şimdi umutlarım kimsesiz
Hayallerim sensiz
Bedenim nefessiz
Ve ben sevgisizim
Sorularım cevapsız
Duygularım anlamsız
Aşkım olanaksız
Ve ben hayatsızım
Ne olur gel
Her şeyimsin sen
Sen benimsin
Sen benim yarımsın
Gel de tamamla bu bedeni
Ne olur nefessiz bırakma beni…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
1beyazgul
1beyazgul, @1beyazgul
7.1.2010 20:40:32
yureginizee saglikkk
gonul sesiniz hic susmasin umut ciceklerinizde hic solmasinn
tebrik ediyorumm sevgilerleee
adrenalinaz
adrenalinaz, @adrenalinaz
7.1.2010 19:42:33
5 puan verdi
sayfanda beni çok hoş akıcı seven bir yüreğin haykırışlarını okudum bu güzel dizeler için sizi kutlarım ilk puanınız benden.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL