Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
engnkya
engnkya

ölsem çürümem gam ımdan

Yorum

ölsem çürümem gam ımdan

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1389

Okunma

ölsem çürümem gam ımdan

ölsem çürümem gam ımdan


ölsem

çürümem

mezaımda

buz tutarım

gam ımdan


7 düvel.

9 köşe.

2 metre


buz tutarım.


kaya, 2009

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ölsem çürümem gam ımdan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölsem çürümem gam ımdan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ölsem çürümem gam ımdan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL