Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ygtkrc
ygtkrc

ATEŞİ KÜLLENMEZ

Yorum

ATEŞİ KÜLLENMEZ

( 2 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1212

Okunma

ATEŞİ KÜLLENMEZ

ATEŞİ KÜLLENMEZ

KÜLLENİR Mİ?

Siyah, simsiyah
Yürü haydi yürüyebilirsen
Adım adım, ilmek ilmek

Siyah, simsiyah
Korkunun soluğu yıldırır
Yaren yaren, kör bıçak

Siyah, simsiyah
Kalabalığın sancısı susturur
Kahır kahır, sabır ya sabır

Siyah, simsiyah
Birileri gürültü yapar derinlerde
Rüzgar gibi dersin
Dilin varmaz geçti diyemezsin
Kabullenme hüküm yersin
Ruhunun hapishanesi salmaz
Gururunun yelpazesi saldırmaz
Siyah simsiyah
Böylesi hayat mı dersin
Deli deli, ateşi küllenmez ,sırların(ı) koru…

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ateşi küllenmez Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ateşi küllenmez şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ATEŞİ KÜLLENMEZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ruhunar
ruhunar, @ruhunar
24.12.2009 03:19:28
5 puan verdi
hayır
sözbir
sözbir, @sozbir
23.12.2009 22:50:46
5 puan verdi
çok naifti şair kutlarım....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL