Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
zakir
zakir

Hazan Günlüğü

Yorum

Hazan Günlüğü

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1364

Okunma

Hazan Günlüğü

Hazan Günlüğü

Tanırız eskiden beri eylülü.
Eylüldür hazanın vefalı gülü.
Mevsimin yumuşak geçiş demidir.
Hüznün imgelemi hayalin tülü.

Ömür sayfasında bir hayal yazı.
Saçlarda renk olur sessiz ayazı.
Okyanusta inci mercan mayası.
Güzün girizgâhı uğurlar yazı.

Büyülü renklerin mahir ressamı.
Birazcık tetikler gönülde gamı.
Sarı sayfalara şiirler yazar.
Yine anlaşılmaz onun meramı.

Eylüldür ayların hüzün sultanı.
Buruk bir tebessüm bak iyi tanı.
Vedaın dinmeyen sızısını duy.
Maziden atiye kalacak anı.

Aşinasıyız hep hazan zamanı.
Günlüğe düşerken anı amanı.
Solgun bir yüz olur nazarımızda.
Efsunlu günlüktür her serencamı.
Ankara,22.12.2009 İ.K

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hazan günlüğü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hazan günlüğü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hazan Günlüğü şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL