Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ishak
ishak

NAZLI KIZDIN HANİ !!.

Yorum

NAZLI KIZDIN HANİ !!.

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1509

Okunma

NAZLI KIZDIN HANİ !!.

NAZLI KIZDIN HANİ !!.

ben senden değil,
yalanlarından ayrılıyorum
o sana masum ama;
bana iğrenç gelen yalanlarından...

çatlamış dudaklarında yoktu mesela
o masumane iki kelimelik söz
ve de haberin yoktu züleyha’dan
yusuf’tan, ferhat’tan, leyla’dan
kuru bir aşkın;
yamalı sevdasındaydın...

kopsun sana nazlı kız diyen dillerim
kırılsın senin için taşıdığım ümitlerim
defol git artık benden kahrolası
zaten sensizlik değilmiydi emanetin

koyuyorum adını artık şiirlerde
ne nazlı kızsın ne de canan bende
hadi defol git nefretini artırma bence
defol git benden
boğma beni artık lanetinle...

İSHAK SAKA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Nazlı kızdın hani !!. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nazlı kızdın hani !!. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NAZLI KIZDIN HANİ !!. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sera.
sera., @sera-
18.12.2009 13:13:23
Çok kızmış, kızdırılmış, yaralanmış, isyanlarda, sitemde Sn. Şair:) Yalanlar olmasa olur mudu doğrular? Ve bilinir miydi doğruların, doğru insanların değeri, kıymeti..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL