Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Sencer Polatkan
Sencer Polatkan

GiDiSiN ERKENDi

Yorum

GiDiSiN ERKENDi

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1278

Okunma

GiDiSiN ERKENDi

Çok bekledim,mevsim mevsim,Yıllar geçiyor..
Gönlümde çiçek, dilimde nağme oldun.
Açmadın,, açamadın be gülüm..
Baharın günahı neydi ? kışa çevirdin..

Seni düşündüm!, her gün,her gece..
Şarkılarda hasret,boğazımda hıçkırık, gözümde yaş.
Gönül hikayesi oldun,dinmeyen kalb sızımda..
Gidişin erkendi..Ölümdende beterdi be gülüm.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gidisin erkendi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gidisin erkendi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GiDiSiN ERKENDi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL