Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski

MOR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

797

Okunma

MOR

MOR

Engin, kırılgan
renktir mor,
Sen krılgan,
Ben kırılgan
Rengimiz mor.
Sen kırıldın,
Ben kırıldım,
Gökkuşağına
dönüştük
Gökkuşağının
İlk rengi sen,
Son rengi ben,
Sen kırılgan,
Ben kırılgan.
Kırılgan renklerin
Uyumunda
Sar beni
Gökkuşağının
tüm renklerine.

Hulki ŞAHİN MERTYÜREK
28/03/2006 ELAZIĞ / EV

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MOR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL