Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Nuruna_PeRVâNe
Nuruna_PeRVâNe

Sonsuz Bir Şarkı

Yorum

Sonsuz Bir Şarkı

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1028

Okunma

Sonsuz Bir Şarkı

Sonsuz Bir Şarkı

Söyle bana
Sonsuz bir şarkı söyle
Seni anlatsın
Beni ağlatsın
Dolsun dolsun
Taşsın yüreğime

Bandır yoksul kelimelerimi, şarabına
Fırtınalarımı ekle, canhıraş olsun!
Kondur ürkek noktamı, turabına
Yeter ki içinde bir an sen olsun!
Bandır yoksul kelimelerimi, şarabına

Haydi söyle ne duruyorsun
Bir şarkı söyle kadehinde kaldıysa tadım
Bir şarkı söyle mezardın kaldıysa taşım
Bir şarkı söyle kulaklarında kaldıysa ahım
Sonsuz bir şarkı söyle
Seni anlatsın beni ağlatsın...

15 Eylül 2009, 02.23
pervâne

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sonsuz bir şarkı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sonsuz bir şarkı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sonsuz Bir Şarkı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bedevi_
Bedevi_, @bedevi-
4.12.2009 19:25:33
Çok karamsar olmuş..hayat tek kişiden ibaret olmamalı,güneş bir yerde battığında mutlaka başka yerde doğar..Selam ve sevgiler..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL