Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
se
sesinsessizligi

YORGUN DÜNYA

Yorum

YORGUN DÜNYA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1081

Okunma

YORGUN DÜNYA

YORGUN DÜNYA

TRUVAYA BARIŞ DEMİŞ
TAHTA AT VERMİŞ
DÜNYA YEŞİL MAVİ KAHVE İKEN
BAKTIM KIZIL RENKMİŞ
KANA BEZENMİŞ
TARİH KİMİ ZAMAN
YÜZ YIL SAVAŞLARI DEMİŞ
AMA
YÜZ YIL BARIŞ DEMEMİŞ
SPARTAKÜS KÖLE DEĞİLSİNİZ DEMİŞ
AMA NEDENSE BİTMEMİŞ
KİM YEMİŞ
KİM GİTMİŞ
KİM NEREDE MOLA VERMİŞ
DİNLENMİŞ
SANIRIM HERKEZ SAVAŞMAYA GELMİŞ
ŞAH OLMUŞ
ŞAHBAZ OLMUŞ
ŞAH NE ZAMAN MAT OLMUŞ









Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yorgun dünya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yorgun dünya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YORGUN DÜNYA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL