Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Bilal Dilsiz
Bilal Dilsiz

ŞAİR DEMİŞLER ADIMA

Yorum

ŞAİR DEMİŞLER ADIMA

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1135

Okunma

ŞAİR DEMİŞLER ADIMA

ŞAİR DEMİŞLER ADIMA

Sevdalanmış bu yürek sana,
Daha gerisi yok bunun.
Delicesine bir sevda bana,
Dokunur yavaş yavaş....

Şair demişler adıma,
Daha fazlası yok bunun.
Nice sancılar bağrıma,
Dokunur yavaş yavaş....

Gecelerim gündüz olmayı bilmez,
Daha zamanı yok bunun.
Bir rüzgar çıkar asla dinmez,
Dokunur yavaş yavaş....

Lâl olmuş dillerim konuşamaz,
Dahası asla yok bunun !
Gönül parelenmiş kavuşamaz,
Yazarım yavaş yavaş...

Bilal DİLSİZ

19/5/2006- ANKARA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şair demişler adıma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şair demişler adıma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞAİR DEMİŞLER ADIMA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gülserçesi
Gülserçesi, @gulsercesi
25.11.2009 17:33:46
Tınısı güzel dizeler idi.Tebrikler.
kulhasan
kulhasan, @kulhasan
25.11.2009 13:22:01
GÖNÜL SEL OLMUŞ AKMIŞ YARİN BAHÇESİNE

TEBRİKLER OZANIM

HAYIRLI BAYRAMLAR
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL