Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
omererat
omererat

Yaşıyorum Ama Eksik

Yorum

Yaşıyorum Ama Eksik

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1013

Okunma

Yaşıyorum Ama Eksik

Sanki kolum yok; ya da bacağım
Yaşıyorum ama eksik.
Boğuluyorum;
Ama biliyorum ki nefeste alıyorum.
Çok garip dimi?
Hem ölü hem diri olmanın farkındalığını yaşıyorum.
Bir yanım özünü vuruyor;
Gizlice ağlıyor derinlerde.
Öbür yanım inadına kandırıyor kendini;
Kahkahalar saçıyor özüne inat.
Sahte güneşler yaratıp,
Zifiri aydınlıklar belirtiyor ufkunda.
Ah…
İstanbul bile düşman,
Sanki öç alıyor benden.
Galata yüz asıyor;
Göstermiyor bana nerde İstanbul yeditepen.
Şişhane kızgın,
Sanki ben değildim, o sessiz ahenginde dans eden.
Boğaz bir başka;
Her şeyden daha samimi;
Hınzır bir çocuk gibi yüzüme vuruyor!
“Ne unuttun nede unutacaksın! Her defasında su yüzüne çıkacak ve sen her seferinde geri döneceksin başladığın güne.”

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yaşıyorum ama eksik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaşıyorum ama eksik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yaşıyorum Ama Eksik şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
24.11.2009 17:05:44
Beğeni:
0
Okunma:
1013
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL