Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Gülserçesi
Gülserçesi

Ardımdan Bir Eylül Şarkısı Söyle

Yorum

Ardımdan Bir Eylül Şarkısı Söyle

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1415

Okunma

Ardımdan Bir Eylül Şarkısı Söyle

Ardımdan Bir Eylül Şarkısı Söyle

Sen de gördün onu değil mi ey bülbül!

Soluk perdelerimi nasıl da çekiştiriyor uğursuz rüzgar

Ha yırttı , ha yırtacak...

Belli ki kefenimi hazırlıyor

Bense hala eylül sevgilimi bekliyorum

Şimdi de hayallerime ıslık çalıyor rüzgar , duyuyor musun

Ecel yanı başımda nöbette

Mavi kanatlı pencereye astım mektubunu

Eylül gelince söyle okusun

Vasiyetimdir ha unutma

Veda saati çıngırağını çalmaya başladı

Gitme vaktidir şimdi bülbül,

Misafirlik buraya kadarmış...

Elveda olsun sevdiğim mevsime

Ölüyorum, ne olur durma

Ardımdan bir eylül şarkısı söyle...


Nurcan Talay

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ardımdan bir eylül şarkısı söyle Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ardımdan bir eylül şarkısı söyle şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ardımdan Bir Eylül Şarkısı Söyle şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
olgunekinci
olgunekinci, @olgunekinci
24.11.2009 17:37:19
Hep Eylüldür, sevilen hüzün veren, şiirler yazılan, kaleminize sağlık.

Sevgiler Adanadan.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL