Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Og
OguzOdabas

Yalanlar üzerine..

Yorum

Yalanlar üzerine..

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1143

Okunma

Yalanlar üzerine..

inanmak istedim bugün
bir yanıt bulabileceğime
öldürmeden kendimi.

tanrı varmışcasına
yaşamayı :
yargılanmayı ve
cezalandırılmayı düşünmeden
özgürce
kısıtlanmadan
kısıtlamadan..
bir yalana inanarak..
bir yalanı yaşayarak..

Pavlov’un köpeği gibi
ödül için şartlanmadan
iyilik yaparken,
Cennet ya da hurilere aldanmadan.
Tanrı’dan çok kendime
inanarak..

Herkes yalan söyler
ama hepsine inanmazsın.

Yalan’a mı inanıyorsun
Yalancıya mı ?

Aldanmak isteyen sensin
körükörüne

birine güvenme isteğine
mucizlere inanma arzusuna
hala çocukmuşcasına.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yalanlar üzerine.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalanlar üzerine.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yalanlar üzerine.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
19.11.2009 21:36:03
Beğeni:
0
Okunma:
1143
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL