Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
dramalı55
dramalı55

DEMİR FENER...

Yorum

DEMİR FENER...

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1709

Okunma

DEMİR FENER...

DEMİR FENER...

hırçın denizin
demirden feneri
eyfelin minyatürü
kuşlar kentine
rejiden hatıra

çak fener
ışıkların ulaşsın gönüllere
sılayı özleyenler
güvenle varsın menzile

fener olsam
demirden bir fener
hissiz
donuk
soğuk
heyecansız
ışıklarım aydınlatsa
geleceği
karanlıkları
kötülükleri
herşeyi




DRAMALI55

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Demir fener... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Demir fener... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DEMİR FENER... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ümit zeki soyuduru
ümit zeki soyuduru, @umitzekisoyuduru
18.11.2009 10:46:58
5 puan verdi
fener olsam
demirden bir fener
hissiz
donuk
soğuk
heyecansız
ışıklarım aydınlatsa
geleceği
karanlıkları
kötülükleri
herşeyi

Tebrik ederim. Güzel bir şiirdi.
Saygı ve selamalrımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL