Övünmeyiniz! hem topraktan yaratılmış, hem de toprağa dönünce kendisini kurtların böceklerin yiyeceği insanın övünmesi neye yarar. hz. ebubekir
Teyyar DUMLU
Teyyar DUMLU

AH ARKADAŞIM AH!..

Yorum

AH ARKADAŞIM AH!..

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1185

Okunma

AH ARKADAŞIM AH!..

Derece derece kıdemli oldun
İnan bana boldun
Fikrin yok, fark yaratmıyorsun
Sonuçta bak ne oldun?
Hem kendini hem beni yordun.

Ya biraz küslük işine gelir
Ya dırdır senin her mezen
Olmazsa boş tartışmaların
Bir ruh bir boşlukta gezen


Fırlatıp atmak sana tez karar
Boş bunlar güzelim hep seni yorar
Bir kadın böyle mi olmalı Yar rabim!
Her saati küsmeler, her saati zarar.

Medyatik haberler senin baş tacın
Böyle gelişti sende doktorsal harcın
Bir de biliyor, dil döküyorsun var ya
Beter ediyorsun ortalığı kalmıyor kârın

Teyyar DUMLU

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ah arkadaşım ah!.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ah arkadaşım ah!.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AH ARKADAŞIM AH!.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
selçuk Bozdağ
selçuk Bozdağ, @selcuk-bozdag
17.11.2009 18:38:58
içten bie isyn ve serzeniş okudum sabrınız bol olsun güzel şiirinizi kutluyorum
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL