Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ha
hayri köktürk

SENDROM

Yorum

SENDROM

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

4,0

Puan

796

Okunma

SENDROM

günlerden pazartesi
çaldı saatin acı sesi
güçbela uyandım
bu da neyin nesi
gönlüm yorgun yüzüm solgun
yorgunum yorgun
muhabbetler yaşadık
çilingirlerde dün
tadım tuzum yok
üstelik keyfim de yok
düşündüm taşındım
bu gün işe gitmenin
hiç bir anlamı yok.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

4.0

100% (1)

Sendrom Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sendrom şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENDROM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cebirin  defteri
cebirin defteri, @cebirindefteri
15.11.2009 08:51:18
4 puan verdi
Tebrik ederim güzel bir şiir sayğılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL