Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
BLUE RİVER
BLUE RİVER

AVUÇLARIMDA DÖLLENİR YARINLAR

Yorum

AVUÇLARIMDA DÖLLENİR YARINLAR

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

760

Okunma

AVUÇLARIMDA DÖLLENİR YARINLAR

AVUÇLARIMDA DÖLLENİR YARINLAR

Bir özlem tutuşur yüreğimde
yalımlanır güvercin kanatları
dağlar silkelenir öfkeyle
taşar gözlerimden
dökülür ırmak ırmak önüme
alır başımı giderim
karışırım denizlere

candan öte can
şimdi hangi karanlık zindandasın
beynimde burgulanır hücre günleri
taş duvarlar demir parmaklıklar
tutsaklık sofrasında
meze yapar geleceği
yaşam vurguna uğramıştır artık
çağ utanç kusar
geçmişin ilikleri sızlar

gün yanığı bir sevda
dumanlanır başımda
suskular yumruk kesilir
iner gecenin yüreğine
sığamam yeryüzüne
dilimde özgürlük ezgileri
isyanlar büyür
ve
avuçlarımda döllenir yarınlar

Nilgün ACAR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Avuçlarımda döllenir yarınlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Avuçlarımda döllenir yarınlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AVUÇLARIMDA DÖLLENİR YARINLAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
s_Lavinia
s_Lavinia, @s-lavinia
12.11.2009 17:03:49
Hissiyatınızı kutluyorum Nilgün Hanım..
ustaca kaleme alınmış dizeler...
sevgiyle...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL