Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
fishcartoon
fishcartoon

NASIL UYUYABİLİRİM?

Yorum

NASIL UYUYABİLİRİM?

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1123

Okunma

NASIL UYUYABİLİRİM?



parmaklarımı doğradım sana yazamasın diye
gözlerimi dağladım seni göremesin diye
burnumda koca bir bant boğazım kupkuru nefes alırken
olurda yanımdan geçersen s kokunu duymayayım diye
bir günümün hepsini yatakta geçirebilirim
bir gün sadece ekmek ve su ile yaşayabilirim
hatta ne kadar uzak olacağımı bilsen bir gün hiç durmadan yürüyebilirim
ama seni düşünmekten kendimi nasıl alabilirim?
her yerimden attım izini
her şeyi çıkarttım seni hatırlatan hayatımdan
galonlarca alkol beni kendimden alıp açsamda hastanede dağlı gözlerimi
uykularımın baş karakteri olmadan nasıl uyuyabilirim?

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Nasıl uyuyabilirim? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nasıl uyuyabilirim? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NASIL UYUYABİLİRİM? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
10.11.2009 16:39:41
Beğeni:
0
Okunma:
1123
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL