Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
muratcanver
muratcanver

ELVEDA

Yorum

ELVEDA

( 2 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1451

Okunma

ELVEDA

ELVEDA

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Elveda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Elveda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ELVEDA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Selim Temiz
Selim Temiz, @selimtemiz
6.11.2009 14:11:53
5 puan verdi
ELVEDA


Elveda diyorum şimdi
Yazmaktan çok
Söylemenin
Söylemek için
Düşünmenin vaktidir şimdi
Bu elveda son veda değil
Ne de ilk
Yeni merhabalara açılan kapı
Benim için
Açma vaktidir şimdi


Not: Bir süre şiirde bahsettiklerimi yaşamak üzere YOKUM.yine bir şiirle ayrılmak istedim.Herkese ELVEDA

hANİ ÇOK BEKLETME BİZİ,
ŞİİRLERİNİ İSTERİZ DİZİ DİZİ...

SEVGİLERİMLE...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL