Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ci
cihat önder

DÖKÜNCE İÇİMİ

Yorum

DÖKÜNCE İÇİMİ

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

963

Okunma

DÖKÜNCE İÇİMİ

Derdim bir değil ki,sabredeyim derdime.
Dermanını bilsem,edermiyim kendime.
Dök desen içini,baksan gözüm ferrine.
Dökünce içimi,ağlarmıydın yerime.

Ağlamak nafile,olmalı derde çare.
Çaresiz bu derdi,anlatmak niye yare.
Ömür dediğin bu yolda,kaldım avare.
Dökünce içimi,ağlarmıydın biçare.

Of ! çekip inlerken,tuz ekerler yarama.
Dağlansada yaram,bakmam lanet harama.
Dediler ki sabret,biter sandım kanama.
Dökünce içimi,ağlarmıydın halıma.

Neler neler geldi,bunca yılda başıma.
Değillerdi hasret,kara gözlü kaşıma.
Nasıl geldim soran yok,bugünkü yaşıma.
Dökünce içimi,ağlarmıydın taşıma.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Dökünce içimi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dökünce içimi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÖKÜNCE İÇİMİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
3.11.2009 16:55:33
Beğeni:
1
Okunma:
963
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
N
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL