Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
eşkiya fatih
eşkiya fatih

SON SÖZÜM OLUR

Yorum

SON SÖZÜM OLUR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1209

Okunma

SON SÖZÜM OLUR


hayatın zorluklarla dolu yokuslarında,
yorulmadan,zorluklara boyun eğmeden yürüyordum,
yürürken göz yaşlarıma hakim olamıyorum,
hep seni anıyordum,bütün kalbimle,
seni yaşıyordum düşlerimde,
bir türlü alışamamıstım yokluğuna,
sen benden uzaktaydın çünkü,
sana ulaşamıyordum,
sanki aramızda büyük bir engel vardı...
halbuki ikimizde biliyorduk engelleri,
kendimizin yarattığını ve yıkmadığımızı,,
senin bir gülüşün neselendirirdi beni,
birde dargın duruşun yıkardı,
bana aşık değildin ancak bakısın yüreğimi yakardı,
sana son sözlerimi söylecek olsam,,
seni seviyorum olur son sözüm senden uzakta kalsam..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Son sözüm olur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Son sözüm olur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SON SÖZÜM OLUR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL