Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
eşkiya fatih
eşkiya fatih

AZRAİLE SORUYORUM

Yorum

AZRAİLE SORUYORUM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

995

Okunma

AZRAİLE SORUYORUM

yine bir gece ayazında üşüyordum,
her gece seni düşünüyor,
hep seni görüyordum düşlerimde...
seni özlüyordum hergün,
başka birşey görmüyordum,sevginle yanarken,
hep sana kavusmak ümidiyle yaşadım,
kavuşmayacakmıyız diye,soruyorum kendime bazen...
sen yanımda yokken sanki,
susuz kalmış bir çiçek gibi soluyorum,
hayatın anlamı kalmamıştı artık,
çünkü sen çoktan gitmiştin,
sen gittiğin gün hayatta,
artık herkes sana benziyordu,
nereye baksam seni görüyordum...
yalnızım biliyorsun sende,
yalnız gecelerimde seni özlüyorum,
sen yanımda yokken,
yıkılmaya yüz tutmuş bir anıt gibi,
yavaş yavaş çöküyordum...
sen yanımda yoksun ya;
sensiz gecen her gün,
usul usul ölüyorum...
son nefesimde bile seni,
bir tek azraile soruyorum,,
çünkü yalnız seni seviyorum....

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Azraile soruyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Azraile soruyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AZRAİLE SORUYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL