Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
abdullahmehmed
abdullahmehmed

Birini sevdim

Yorum

Birini sevdim

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

837

Okunma

Birini sevdim

Ben bu dünyayı hiç sevmedim ki.
Kendimi bile sevmedim.
Zaten, sevme dediler bu dünyayı,
Fazla sevme, vefasızdır,
Gelip geçicidir,
Bağlanmaya gelmez,
Hile ile doludur, kanma dediler.
Bu dünyanın insanları da öyledir, dediler,
Fazla sevme dediler,
Sakın bağlanma dediler,
Hilelerine kanma dediler.
Ben de sevmedim insanları,
Yalnızlığı sevdim.
Öyle mutluydum ki,
Öyle güzeldi ki hayatım.
Sonra, şu koskoca dünyada
Bir kişiyi sevdim,
Şu koskoca dünyada
Bir kişiye bağlandım,
Şu koskoca dünyada
Bir kişiye kandım.
Neler geldi başıma.
Sevme dediler dünyayı,
Fazla sevme dediler dünyadakileri,
Bağlanma dediler,
Kanma dediler,
Bir gün ayrılacaksın
Değmez dediler,
Yazık etme kendine dediler.
Şu koskoca dünyada
Yalnızca bir kişiyi sevdim de
Başıma gelmeyen kalmadı,
Ya hepsini sevseydim..?

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Birini sevdim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Birini sevdim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Birini sevdim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sessiz_geceler
sessiz_geceler, @sessiz-geceler
31.10.2009 15:44:28
çk gzl dizler kutlrm.
nuraygeveze
nuraygeveze, @nuraygeveze
31.10.2009 11:11:28
5 puan verdi
İyiki de dünyaya,insanlara çok bağlanmamışsınız.İnanın böylesi daha iyi.Bazen yanlızlık çok daha güzel oluyor,dok daha huzur veriyor insana.Dost değimiz,sevdiğim dediğiniz insandan fazlasıyla zarar görebiliyoruz.Umuyorum bundan sonra başınız yanmasın.Yüreğinize sağlık.Hoşçakalın.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL