Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
tutkum
tutkum

YARIN YOKSUN

Yorum

YARIN YOKSUN

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

901

Okunma

YARIN YOKSUN

YARIN YOKSUN

ÖYLE MUTLUYUM Kİ SENİNLE,HER HALİNLE BENİ BÜĞÜLÜYORSUN.
KAPTIRMIŞIM KENDİMİ SEVDA YELİNE,
BİRGÜN BIKACAKSIN DİYE KORKUYORUM.
BİR PUSULA BULDUĞUM AN YASTIĞIMIN UCUNDA
ANLARIMKİ BİTMİŞ,ARTIK YARINLARDA YOKSUN.
YA BİRŞEYLER OLURDA YÜRÜTEMEZSEK NE YAPARIM.
ZAYIF OLMAMAM LAZIM BELKİ AYAKLARIMIN ÜSTÜNDE KALIRIM.
YALVARIRIM UMUTSUZCA AMA YİNEDE SOĞUKSUN.
ANLARIM Kİ BİTMİŞ ,ARTIK YARINLARDA YOKSUN.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yarın yoksun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yarın yoksun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YARIN YOKSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Murat Çakır (şeker29)
Murat Çakır (şeker29), @muratcakir-seker29-
15.10.2009 23:35:32
yüreğine sağlık güzel bir şiir okudum
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL