Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
avni tokuroglu
avni tokuroglu

SANA GELDİM

Yorum

SANA GELDİM

( 3 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

2351

Okunma

SANA GELDİM

SANA GELDİM

Sana geldim sana geldim
Döne döne sana geldim
Dergahına yüzüm sürdüm
Döne döne sana geldim


Ben beni böyle bildim
Yüzüm dergahına sürdüm
Gönlümde sen varidin
Döne döne sana geldim

Okudum Kuran’ı aşk ile
Döndüm sama meşk ile
Anlamadım döndüm şaşkına
Döne döne sana geldim


İncil İsa’ya indi
Tevrat Musa’ya geldi
İki cihan selveri Muhammed vardı
Döne döne sana geldim


Zebur Davut peygamberindi
Yanında yüz söyüfler vardı
Hepsi Kuran’da toplandı
Döne döne sana geldim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sana geldim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sana geldim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SANA GELDİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
haydar06
haydar06, @haydar06
7.10.2009 13:46:04
5 puan verdi
Okuğum güzel eserlerden bir tanesi.
Yüreğiniz dert görmesin.
Saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL