Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
tubatm
tubatm

İLK

Yorum

İLK

( 1 kişi )

5

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1244

Okunma

İLK

İLK

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İlk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İlk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İLK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ummueytem
ummueytem, @ummueytem
17.11.2009 22:11:36
duyguluydu bir o kadar güzel tebrikler..
RABATLI
RABATLI, @rabatli
3.10.2009 21:07:52
ruhumdasın...
Hoş dizelerdi...Yazan ve düşünen yüreğe sağlık...RABATLI
Nagihann
Nagihann, @nagihann
3.10.2009 20:51:26
5 puan verdi
muhteşem...

gönülden kutluyorum..
ŞAHELA
ŞAHELA, @sahela
3.10.2009 20:47:30
harika bir şiirle gelmişsiniz

okuması zevkli ve akıcı bir şiirdi
tebrikler
cortuti
cortuti, @cortuti
3.10.2009 20:47:28
Yeterinden fazla açık, düz yazı gibi.Biraz şiir okuyalım lütfen!
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
3.10.2009 20:42:49
Beğeni:
1
Okunma:
1244
Yorum:
5
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL