Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
sahne
sahne

NEFİS

Yorum

NEFİS

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1111

Okunma

NEFİS

Haram gecelerin biletsiz yolcusuysan.
Şeytandır, sana yol boyu mavinlik yapacak.
Kimi zaman terbiyelenmiş suyundan çalacak.
Kimi zaman seni ahlak koltuğundan kaldıracak.
Sen, hiç göremeyeceksin; bakarken kör olacak
Duyarken sağır olacaksın .
Aslında şeytan sen olacaksın, bilemeyeceksin.
Perdeler kapanınca göreceksin,duyacaksın .
Sana, dost olan şeytana bakacaksın.
Tövbe edeceksin, sahne kapanmış olacak
Firavunun kı kadar zamanın olmayacak

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Nefis Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nefis şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NEFİS şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL