Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
mahzun
mahzun

BULUTLARA TUTUNDA GEL

Yorum

BULUTLARA TUTUNDA GEL

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1691

Okunma

BULUTLARA TUTUNDA GEL

BULUTLARA TUTUNDA GEL

Uzun zaman oldu sesini duymayalı yüzünü görmeyeli
Dün buluştuğumuz parktaydım aradı elim elini
İçimde hala yeşeren umutlar bekliyorum döneceğini
İçimde acı bir burukluk bulutlara tutunda gel

Gökyüzünde bulutlar şekilden şekle girer
Sen ve ben üstlerindeyiz sanki yüzlerde gülücükler
Hayal alemiyle avunuyorum dilimde çeşitli nağmeler
İçimde acı bir burukluk bulutlara tutunda gel

Bugün senin doğum günün yanında olmak isterdim
Seni öyle özledim ki yüreğimi kalbimi içten verdim
Çok acılar çektik bir şans daha tanıyıp kalbimizi verelim
İçimde acı bir burukluk bulutlara tutunda gel

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bulutlara tutunda gel Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bulutlara tutunda gel şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BULUTLARA TUTUNDA GEL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
gülsümgülmez-6870
gülsümgülmez-6870, @gulsumgulmez-6870
30.9.2009 14:43:19
ÖZLEMLERİN BİTMESİ ADINA ...ÇOK GÜZELDİ DİZELER
SELAMLAR
aşka sürgün
aşka sürgün, @askasurgun
30.9.2009 02:26:42
çok çok tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL