Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Kemal Yolcu
Kemal Yolcu

DEDİMYA

Yorum

DEDİMYA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

988

Okunma

DEDİMYA

DEDİMYA


Gözümdeki yaşlar düşsün yar
Gönlüne
Çıkarsa bir gün ruhum
Yapışsın ruhuna
Hani bilir misin batarya parmağına bir iğne
Benimde her seni görüşümde
Kalbimde öyle batmalar oluyor
Hani güneş camlara yansıdığında göz alır ya
İşte bende seni gördüğümde
Sanki gözlerime güneş yansıyor
Bilir misin bu ne demek oluyor
Bilmem deme
Aslında biliyorsun da
Bunu paylaşmaktan kaçıyorsun
Galiba ben seni seviyorum
Bak görüyor musun kış ayında değiliz
Ama ben titriyorum
Ya yüzümdeki kızarıklık
Dedim ya galiba ben seni seviyorum

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dedimya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dedimya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DEDİMYA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL