Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Kemal Yolcu
Kemal Yolcu

SENELER

Yorum

SENELER

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1304

Okunma

SENELER

SENELER

Kale başında yanan son fener
Denizde boğulmuş bir balık
Mutluluk içinde yalnızlık
Boşa geçtikçe seneler


Toprak üstüne dizilmiş taşlar
Ayaklarım yinede çamur içinde
Havlayan köpek bağlı kulübesinde
Bir birine girmiş eski dostlar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Seneler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seneler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENELER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
çiğdem çelik
çiğdem çelik, @cigdemcelik
3.9.2009 09:21:02
5 puan verdi
ne kadar yalnızız böyle ne eski dost var ne yenisi...

çok güzeldi çok beğendim

yüreğinize sağlık

sevgilerle...
gülşah-
gülşah- , @gulsah-
3.9.2009 08:40:12
5 puan verdi
Bir birine girmiş eski dostlar
tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL