(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Seni seviyorum nazlı bebeğim Seni seviyorum güzel kelebeğim Seni zamanın silemeyeceği bir duyguyla, Seni başkasının değiştiremeyeceği huyla, Seni canım yanacak kadar çok seviyorum. Seni öyle seviyorumki... İdamıma hüküm verse hakimler, Dilim sussa cesedim sen diye inler. Seni çok seviyorum aslı budur yalan yok, Seni alıp gideceğim bırakamam talan yok. Köşe bucak arıyorum, Aşka düştüm yanıyorum. Sana ihtiyacım var susmam sevgilim, Bana ihtiyacın varsa susma sevgilim.
Güzel bir sevda şiiriydi. Sizi yürekten kutluyorum. Saygı ve selamlarımla.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.