Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
TU
TUVA

hayat

Yorum

hayat

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

613

Okunma

hayat

Bir Zincirin Kuvvetini, En Zayıf Halka Belirler ::..

Insanların yaptığı sahte paralar kadar paraların yaptığı sahte insanlarda vardır !

Küçük şeylere fazla önem verenler; Elinden büyük iş gelmeyenlerdir !

Güneşi gözden kaçırdım diye ağlarsan yıldızları da göremezsin !

Asiller idare eder , Acizler şikayet eder , Basitler iftira eder !

Hedefe varmak için inanmak yetmez,yürümekde gerekir !

Kabul edilen bir yanlışlık , Kazanılan bir zaferdir !

Yumuşak olma ezilirsin,Sert olma kırılırsın !

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hayat Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayat şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
hayat şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
türkmendağlı
türkmendağlı, @turkmendagli
12.9.2009 23:04:39
5 puan verdi
Hepsi birbirinden güzel 24 ayar altın değerinde söz dizeleri, kutladım değerli kalemi Yunus diyarından selamlar.
Puanım tam.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
12.9.2009 21:11:14
Beğeni:
0
Okunma:
613
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
SON ŞİİRLERİ
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL